здравейте. един приятел от бс, който има картинг писта ми препоръча селения в някаква зелена тубичка. освен картингите такова масло слага и на всичките си коли и каза, че е супер. някой карал ли е алфа с това масло и ако можете да ми кажете отзиви?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зелена Селения
Collapse
X
-
Полусинтетика е масленцето,ето от извора:
http://www.flitalia.it/en/fl/component/ ... temid,254/
http://flcf.onion.it/commonfile/en/pdf/ ... at_ENG.pdf
П.С.има доста доволни от това масле,на описанието пише,че става както за нови така и за стари ДВГviva alfa romeo
Comment
-
Така... сори за връщането на такава стара тема, но мисля, че НРХ е полу- синтетика!
На тубата пише Синтетика, в описанието пише на полу-синтетична основа (което някакси ми говори за минерално), но цвета му е зелен, което говори, че няма как да е минерално! Ако греша- поправете ме!Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщениеАко не се лъжа РЕИСИНГА не беше ли във зелени тенекии, рийсинга е в черни, а НРХ-то е трибазисно синтетично
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениеможеш ли да ми обясниш какво е трибазисно синтетично???
Comment
-
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
HPX is the lubricant with semi-synthetic base that ensures first-rate performance on cars with a high mileage and on new engines. Its formula has the new SAE 20W-super50 viscosity grade and has obtained the certification of major international manufacturers (VW 501.00-505.00 and MB 229.1). With its formulation, HPX regenerates the engine enhancing performance and it is the ideal oil for cars being prepared for compulsory MOT testing.
Прав си, търтей, но съм сигурен, че преди пишеше syntetic based motor oil. Имам някъде стара тубичка, ако не съм я хвърлил, ще постна снимка
Comment
-
Не чоплете излишно!
Маслото е за по-тежките мотори на ФИАТ!
Става верно и за по-раздрънкани мотори!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе чоплете излишно!
Маслото е за по-тежките мотори на ФИАТ!
Става верно и за по-раздрънкани мотори!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеHPX is the lubricant with semi-synthetic base that ensures first-rate performance on cars with a high mileage and on new engines. Its formula has the new SAE 20W-super50 viscosity grade and has obtained the certification of major international manufacturers (VW 501.00-505.00 and MB 229.1). With its formulation, HPX regenerates the engine enhancing performance and it is the ideal oil for cars being prepared for compulsory MOT testing.
Прав си, търтей, но съм сигурен, че преди пишеше syntetic based motor oil. Имам някъде стара тубичка, ако не съм я хвърлил, ще постна снимкаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment